Nyheter

Nu har vi bytt affärssystem och därmed även teorimaterial. Gå gärna in och kika på shop.korkort.nu, har du frågor är du hjärtligt välkommen till oss.

 

Riskettan

Så fort vi har en kurs med lediga platser lägger vi ut den här. Vill du boka in dig så gör du det via mail info@svedalatrafikskola.se

Vi har en kurs 5/12 8:00

Handledarutbildning

 

Kommende kurser

28/11 17:00

19/12 17:00

 

 Vill du redan nu boka in dig på den kan du höra av dig via mail info@svedalatrafikskola.se. Vi behöver följande uppgifter på samtliga deltagare: Namn, personnummer, mail och mobilnummer.

Välkomna att boka dig/er!

Ska du övningsköra privat? Då är har vi den obligatoriska handledarutbildningen.

Anmälan görs på: info@svedalatrafikskola.se skicka namn, personnummer, mobilnummer och mail på samtliga deltagare. Anmälan är bindande. Avbokning sker senast 2 vardagar före kurs.

 

Mopedutbildning 

Kom gärna in på måndag mellan 17-18:30 så gör vi syntest (till körkortstillståndet) och svarar på alla dina frågor. Ta med dig legitimation och en förälder.

Anmäl ditt intresse redan nu på info@svedalatrafikskola.se

På måndagar mellan 17:00-18:30 är vi på plats för syntest, hjälp med att ansöka om körkortstillstånd och frågor angående kursen. Kom gärna ner men tänk på att om du ska syntestas behöver du kunna legitimera dig.