Nyheter

Eftersom vi numera räknas som en handelsplats och därmed går under reglerna om 10kvm per besökare har vi våra teoretiska utbildningar på Gamla Brandstationen (S.M.U.R.F.) på Åbjörnsgatan 11.

Kontoret är för tillfället endast bemannat på måndagar 17:00-18:30.

Från och med 30/11 kommer vi att vara tillgängliga via telefon (8-16) och mail (mellan våra körlektioner). 

Corona

Nu såhär i Corona-tider så har vi nya rutiner. Vi vädjar till er att hålla er hemma om ni är sjuka, men meddela oss så fort som möjligt. Vi jobbar med handhygien och det finns möjlighet att tvätta sig både före och efter lektion. Vi spritar av bilen efter varje elev. Hälsa kan man göra på många sätt och just nu väljer vi att inte ta i hand utan vi hälsar på avstånd.

OBS: med tanke på de hårdare restriktionerna så har vi inga medåkningar på lektioner tillsvidare.

Är du orolig eller undrar något så hör av dig på info@svedalatrafikskola.se så ska vi försöka svara så fort vi kan, vår kontorist har gått i pension, vilket gör att kontoret är obemannat. Telefonen är helt bemannad så mycket vi kan. Ta hand om varandra!

 

Riskettan

Ny kurs 13/10 kl 8:00-11:30

Så fort vi har en kurs med lediga platser lägger vi ut den här. Vill du boka in dig så gör du det via mail info@svedalatrafikskola.se

Handledarutbildning

Med tank på de nya restriktionerna så har vi minskat antalet deltagare på varje kurs. Detta gör att det snabbt blir fullbokat. 

Kommande kurser är:

7/9 17:00 Fåtal platser kvar

28/9 17:00

 Vill du redan nu boka in dig på den kan du höra av dig via mail info@svedalatrafikskola.se. Vi behöver följande uppgifter på samtliga deltagare: Namn, personnummer, mail och mobilnummer.

Välkomna att boka dig/er!

Ska du övningsköra privat? Då är har vi den obligatoriska handledarutbildningen.

Anmälan görs på: info@svedalatrafikskola.se skicka namn, personnummer, mobilnummer och mail på samtliga deltagare. Anmälan är bindande. Avbokning sker senast 2 vardagar före kurs.

 

Mopedutbildning 

Kom gärna in på måndag mellan 17-18:30 så gör vi syntest (till körkortstillståndet) och svarar på alla dina frågor. Ta med dig legitimation och en förälder.

Anmäl ditt intresse redan nu på info@svedalatrafikskola.se

På måndagar mellan 17:00-18:30 är vi på plats för syntest, hjälp med att ansöka om körkortstillstånd och frågor angående kursen. Kom gärna ner men tänk på att om du ska syntestas behöver du kunna legitimera dig.